Υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου και με παρόντες τους διοικητικούς Λευτέρη Γρηγοριάδη, Βασίλη Μητροδήμο, Τέλη Γκούμα, Βασίλη Νταβαρούκα, Βάιο Κυριτσάκα και Κώστα Λυγούρα, συνεδρίασε χθες το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης και πήρε αποφάσεις για τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Στέλιος Νίτσας.

Στη χθεσινή συνεδρίαση το δ.σ. έλαβε γνώση των αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής, των δύο τελευταίων συνεδριάσεών της και πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

  • Θα ενισχύσει με το ποσό των 300 ευρώ τον τραυματία ποδοσφαιριστή του Μύτικα Καλυβίων, Χ. Γκόλτσιο.
  • Διαβίβασε προς την Επιτροπή Διαιτησίας απόφαση – σύσταση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, όπως όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές στα Εθνικά πρωταθλήματα, στέλνουν τα τυχόν κωλύματά τους, το αργότερο μέχρι την 22.00΄ ώρα κάθε Δευτέρας.
  • Διαβίβασε προς την Επιτροπή Διαιτησίας, επιστολή – καταγγελία κατά διαιτητή, της ομάδας Άρης Χαράς.
  • Δεν έκανε δεκτή την αίτηση μεταγραφής του διαιτητή Ενγκίν Κιγιτζή στην Ε.Π.Σ. Θράκης.
  • Οι αγώνες της 5ης φάσης του Κυπέλλου (8 ομάδες), θα γίνουν το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2011, αφού σ΄ αυτό δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα των Μικτών ομάδων της Ένωσης. Η ημερομηνία κλήρωσης των αγώνων αυτών θα ανακοινωθεί από τη γραμματεία της ΕΠΣΛ εντός των προσεχών ημερών.
  • Ο ΑΟΔ Λαρισαίων, με έγγραφό του γνώρισε στην Ένωση την αλλαγή της έδρας της ομάδας Πελασγιώτιδα, από το γήπεδο του «Θεσσαλικού», σ΄ αυτό του «Γ. Μητσιμπόνας»Β΄. Κατόπιν αυτού, επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές στο ήδη καταρτισθέν πρόγραμμα αγώνων της Ένωσης:

–         ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Νοεμβρίου: Πελασγιώτιδα – Ατρόμητος Βαμβακούς, στο γήπεδο «Γ.  Μητσιμπόνας»Β΄ και ώρα 15.00.

–         ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Νοεμβρίου: Πελασγιώτιδα – Αστραπή Ν. Πολιτείας, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Β΄και ώρα 15.00, Ιπποκράτης – Προοδευτική Ανάβρας, στο γήπεδο «Θεσσαλικό» και ώρα 15.00.

–         ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Δεκεμβρίου: Πελασγιώτιδα – Σ.Φ. Λάρισα ΄88, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Β΄ και ώρα 15.00, Ιπποκράτης – ΠΑΟ Καλαμακίου, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Γ΄ και ώρα 11.00, Προμηθέας Λάρισας – ΑΟ Καλαρρύτες, στο γήπεδο «Θεσσαλικό» και ώρα 15.00

  • Ο αγώνας Ελευθεριακός – Αμπελόκηποι της 13 Νοεμβρίου (ώρα 15.00), λόγω τιμωρίας της έδρας του Ελευθεριακού, θα γίνει στο γήπεδο Δήμητρας και αφού πρώτα ζητηθεί η συναίνεση της ομάδας των Αμπελοκήπων για τον ορισμό αυτού του γηπέδου
  • Έγινε δεκτό το αίτημα της ομάδας Δολιχιακός, για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα ΣΣ Ραψάνης – Δολιχιακός της 18 Δεκεμβρίου, από την 11η πρωινή, την 15.00΄, λόγω της μακρινής απόστασης μετακίνησης της φιλοξενούμενης ομάδας.
  • Αποφασίστηκε σε πρώτη φάση, η φετινή χοροεσπερίδα της Ένωσης, να γίνει σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s