Μεγάλο κοσμικό γεγονός για το Νομό η χοροεσπερίδα Ένωσης – Διαιτητών

Στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, συζητήθηκαν επί μακρόν οι διαδικασίες και λεπτομέρειες της διοργάνωσης της ετήσιας χοροεσπερίδας της ΕΠΣΛ, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο το βράδυ, στο κοσμικό κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες», με συνδιοργανωτή τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας.

Στόχος των όλων προσπαθειών των διοργανωτών είναι, να αποτελέσει η γιορταστική τους εκδήλωση κορυφαίο κοσμικό γεγονός του Νομού μας και μια πραγματική Γιορτή του Ερασιτεχνικού μας Ποδοσφαίρου. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ζητά την συμμετοχή και παρουσία στην εκδήλωση, του συνόλου των Ερασιτεχνικών Σωματείων του Νομού και των Λαρισαίων Διαιτητών.

Η τιμή της πρόσκλησης για κάθε άτομο έχει οριστεί στο ποσό των 25 ευρώ, και σ΄ αυτή περιλαμβάνονται πλήρες και πλουσιότατο μενού, κρασιά και αναψυκτικά.

Για να δώσει περίσσια μεγαλοπρέπεια στην όλη εκδήλωση, το δ.σ. της Ένωσης αποφάσισε και έστειλε τιμητικές προσκλήσεις στους 8 εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, του Νομού Λάρισας, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, σ΄ όλους του Δημάρχους του Νομού μας, στον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων, στο διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, στους Προέδρους όλων των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Χώρας, στους προέδρους των ΠΑΕ ΑΕΛ, Τύρναβος 2005 και Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Τιμητικές βραβεύσεις

Κατά τη διάρκεια της γιορταστικής εκδήλωσης, το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε και θα βραβεύσει με ειδικές πλακέτες, άτομα με μεγάλη και πολυετή προσφορά στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία του Νομού. Θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις προς τους:

-ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΑ ΛΑΤΣΙΟ, Επίτιμο πρόεδρο του Σ.Δ.Π. Λάρισας, με ανεκτίμητη προσφορά δεκαετιών στο Ποδόσφαιρο και την Ελληνική Διαιτησία

-ΣΠΥΡΟ ΜΠΑΛΝΤΟΥΜΗ, παράγοντα ποδοσφαίρου στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια, που διετέλεσε και μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΛ

-ΚΩΝ. ΤΖΙΑΜΑΛΗ, πρόεδρο της ομάδας του Δήμου Αρμενίου

-ΝΙΚ. ΣΧΩΡΗ, πρόεδρο της ομάδας Ατρόμητος Βαμβακούς

-ΟΡΑΣΙΟ ΜΟΡΑΛΕΣ, προπονητή ποδοσφαίρου

-ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας Χείμαρρος Μαρμαρίνης, ετών 48.

-ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΙΤΑΙΝΑ, εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας Αναγέννηση Καλοχωρίου, ετών 43.

Ειδική βράβευση θα γίνει προς τις 2 ομάδες του Νομού, την ΠΑΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ Τσαριτσάνης, για την άνοδό της στην Fοotball League 2 και την ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005, που επάξια εκπροσωπεί το Λαρισινό ποδόσφαιρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην επαγγελματική κατηγορία FootballLeague 2.

Επίσης, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν με ειδικά μετάλλια, 40 νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Προπαίδων της Ένωσης, που στην περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο αναδείχθηκαν πρωταθλητές Θεσσαλίας.

Διπλώματα απόκτησης διαιτητικής ιδιότητας θα δοθούν σ΄ όλους τους νεαρούς διαιτητές που αποφοίτησαν από την περυσινή Σχολή Διαιτησίας της Λάρισας και ονομάστηκαν διαιτητές ποδοσφαίρου.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας, θα διενεργηθεί λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s