αοδ 2012-2013Τι και αν το προγνωστικά έλεγαν άλλα, ο Δολιχιακός πέρασε «αέρας» απο την Κρανιά επικρατώντας με το άνετο 0-3. Σ ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και δίκαια πήραν τους τρείς βαθμούς της νίκης, περαμένοντας σε υψηλά επίπεδα του βαθμολογικού πίνακα. Κορυφαίος του ματς, ο Καζάκης Γ, ο οποίος » έλυνε και έδενε» στο κέντρο του γηπέδου, χωρίς βέβαια να υστερήσει κάποιος άλλος. Παραλληλα το ντεμπουτο με γκολ έκανε νεοαποκτηθέν Κατης Δ.
Στο α΄ μέρος, ο Δολιχιακός ήταν αυτός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πιέχζοντας σε όλες τις γραμμές. Στο 20΄ο Κατής έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού απο το ύψος του πέναλτυ  με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, δεν μπόρεσε να ευστοχήσει. Στο 30΄ όμως ο Σουγλής Σ με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπέδούχοι πέρασαν στην αντεπίθεση και είχαν δυο καλές στιγμές με τον Ράμμος, στο 34΄ όπου μετά απο σούτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στο 40΄  την κεφαλιά απέκρουσε εντυπωσιακα ο Γκάτας.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν σχετικά νωρίς τον αγώνα και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Λιόλιος Β με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα, μετά αποόμορφη συνεργασία των παιχτών του Δολιχιακού ο Κατής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν δύο δοκάρια με τον  Καζάκη στο 65΄ και Κατή στο 80΄ ενώ λίγο νωρίτερα ο Σουγλής Κ είχε νικήθει σε τετ ά τετ απο τον τερματοφύλακα.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ ( Καζάκης ) : Γκάτας, Αλβανός, Τριανταφύλλις, Σπάχος, Μαρογιάννης (45΄ Λιόλιος Β), Κατσιαμήτας, Τζήκας (85΄ Τσάτσος), Καζάκης, Σουγλής Κ, Σουγλής Σ, Κατής.

Τα αποτελέσματα

Βουκεφάλας-Νίκη Νίκης 1-1

Αβέρωφ-ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου 2-0

Αναγέννηση Φ.-Γλαύκη 2-0

Δαμασιακός-Άγιοι Ανάργυροι 2-2

Δευκαλίων-Δολιχιακός 0-3

Ροδιακός-Ηρακλής Λάρισας 0-3

Κουλούρι-Τοξότης 0-0

Ατρόμητοι/Θύελλα-Παραπόταμος 2-4

Ρεπό: Ομορφοχώρι

Σχολιάστε